25.4.07 klo 19:28

Valitus hovioikeuteen

Oikeudenkäyntini ei ole vielä ohi, laadimme valituksen hovioikeuteen. Tuomion muuttuminen hovioikeudessa on äärimmäisen epätodennäköistä, mutta se ei olekaan perimmäinen syyni valitukseen. Ensisijainen syy hovioikeudenkäyntiin on tyytymättömyyteni ihmiskunnan pakottamaan yksilön velvollisuuteen osallistua sotilaalliseen toimintaan. Toissijainen tavoitteeni on viedä asian käsittely vielä pidemmälle. Jotta ihmisten kohtelusta voidaan tehdä kansainvälinen valitus, on ensin käytävä läpi kaikki valtion omat oikeusprosessit. Hovioikeuden jälkeen seuraa siis vielä valitus korkeimpaan oikeuteen ennen Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta.

Haluan vielä tässä yhteydessä korostaa, ettei minulla ole mitään henkilökohtaista Suomea kohtaan. Esimerkilläni haluan edistää sotateollisuudesta luopumista kansainvälisesti. Tiedän, ettei yksi ihminen tai edes valtio voi tätä saada aikaan, mutta joidenkin on toimittava suunnannäyttäjinä. Miksi Suomi ei olisi tällainen?

Ei kommentteja