11.4.08 klo 15:02

Huomiota muilta tahoilta

Jokunen aika sitten eräs slovenialainen vaihto-oppilas Stadiasta otti yhteyttä ja kyseli videohaastattelua koulutyöhönsä. Hän teki dokumenttia yksilönvapaudesta ja sen sellaisesta. Varsinaista nimeä en saanut selville, jos sellaista vielä edes oli, eikä laajaa levikkiä tai julkisia esityksiä ole tiedossa. Alkuun haastattelu englanniksi tuntui vaikealta, mutta tartuin rohkeasti haasteeseen. En olisi osannut keskustella englanniksi aiheesta, jollen olisi pyytänyt suuntaa-antavia kysymyksiä etukäteen. Kuvasimme haastattelun viime sunnuntaina. Ennakkovalmisteluista huolimatta tilanne jännitti ja monet ajatukset jäivät ilmaisematta kielimuurin johdosta. Tapaus innosti kuitenkin mukavasti valmistautumaan vastaisuuden varalle.

Lisäksi Sivari&Totaali -lehden päätoimittaja kyseli minulta “päiväkirja” -tyylistä juttua. Näin ollen voinette lukea seuraavasta numerosta viimeiset terveiseni reissultani…

Ilmri, huhtikuun 16. klo 22:47

Viikonloppuloma on sitten lopullinen tällä kertaa.
Sitten voi sanoa että ohi on, onnea!

Ilmri, huhtikuun 16. klo 22:48

Eikun siinähän olikin ykkönen edessä, oho :)
No, ainakin lopun alkua...

Timo, huhtikuun 21. klo 07:51

Hehe, jep. Eipä tässä enää ole montaa aamua.